Twente is op 10 tot en met 12 juni 2022 trotse gastheer van een bijzondere sportieve happening: Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022. Het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. In elk van de veertien Twentse gemeenten vindt minimaal één sportevenement plaats.

Special Olympics Nederland maakt deel uit van een wereldwijde beweging in 170 landen die zich inzet om het leven van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren door middel van het organiseren van sportevenementen. Naast de vele gezondheidsvoordelen geeft Special Olympics de sporters een kans om te stralen op een podium. Een podium dat hen meer zelfrespect en zelfvertrouwen geeft. Zij worden mondiger, zelfstandiger en leren opkomen voor hun eigen belangen. Daarmee verbetert de kwaliteit van hun leven en neemt hun geluksgraad toe.

Functie: Project Support
Secretariële ondersteuning bieden aan de projectorganisatie, notuleren van vergaderingen en deelnemen binnen de sponsorcommissie. Kortom een super gaaf project om aan mee te mogen werken!Functie: Administratief medewerker

Het opmaken en klaar zetten van facturen,
en het opstellen van offertes


Functie: Secretaresse

Het uitvoeren van secretariële werkzaamheden voor diverse projecten.


Functie: Notulist

Notuleren van diverse VvE-vergaderingen


Functie: Notulist

Notuleren van diverse VvE-vergaderingen


Functie: Secretariële ondersteuning

Het uitvoeren van diverse secretariële werkzaamheden, waaronder het schrijven van blogs en het opmaken van mailings


Functie: Transcribent

Het uitwerken van diverse transcripties


Daarnaast werk ik voor:


Referenties:

Eric Oosthoek - All Fiction | Achter de woorden:
Lisette heeft ons historisch audiomateriaal snel en consciëntieus getranscribeerd. Topklasse!


Monique Hofstra - Hogeschool Utrecht:
In februari 2016 zijn tien interviews letterlijk getranscribeerd door Lisette. Deze lastige klus is geheel foutloos en snel uitgevoerd, waardoor ik geen tijd te kort kwam om mijn masterthesis af te ronden. Super bedankt, je hebt me enorm geholpen!!

De heer P. Ruijssenaars - Hogeschool van Amsterdam:
Een zestal interviews heb ik laten transcriberen door Lisette voor mijn afstudeeronderzoek. Hierbij verliep de communicatie heel plezierig en reageerde ze snel op al mijn vragen. Ook de verwerkingstijd is mij goed bevallen. Al met al een fijne keuze geweest om met haar in zee te gaan!

Lisette dank en keep up the good work!