Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Dagelijks Management

Oppakken van (terugkerende) werkzaamheden zoals uw e-mail behandelen, agendabeheer, en ga zo maar door. Ik kan u helpen uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Administratie

Bij succesvol ondernemen hoort het bijhouden van een goede, overzichtelijke administratie. Ik help u graag bij het inzichtelijk maken van uw financiën en zorg dat het up-to-date is.

Online Marketing

Voor een ondernemer is het erg belangrijk om online zichtbaar te zijn. Ik kan u helpen bij al uw social media activiteiten. Het beheren van uw website kunt u ook aan mij overlaten.

Communicatie

Communicatie met leads, klanten, medewerkers en leveranciers is belangrijk voor het succes van uw onderneming. Denk hierbij aan het opstellen van een FAQ en beheren van uw CRM systeem.

Diensten / Producten

Binnenkort een event en daarbij ondersteuning nodig? Vraag het aan mij. Ook het opstellen en versturen van offertes, uniformeren documentatiemateriaal behoren allemaal tot de mogelijkheden.


Transcriptie

Geen tijd/zin om opgenomen teksten uit te werken in een leesbaar bestand? Ik bied een transcriptieservice aan al vanaf € 0,90 per minuut (excl. BTW) aan opname.