Blog


Toedeloe september - hallo oktober!

Vanaf september zou ik vol gas van start gaan met mijn eigen onderneming Secretaresse Hulp, maar helaas startte september iets anders dan gepland, en lag ik vier weken geleden nog in het ziekenhuis met een klaplong. Laat ik september dan ook maar gauw vergeten, en me focussen op oktober. Nog twee weken vanuit huis werken en daarna mag ik eindelijk op pad, werken op locatie, bij mijn opdrachtgevers. Daarnaast heb ik in oktober leuke afspraken staan, maar daarover later meer... En wat op de agenda staat: Military Boekelo. Voor nu genoeg te doen: notulen uitwerken van vergaderingen, opnames transcriberen en oud archiefmateriaal uittypen.

Toch heeft het verplicht thuis zitten ook zo zijn voordelen, al struinend op het internet doe ik nieuwe ideeën op voor Secretaresse Hulp. Zo heb ik een start gemaakt met een content kalender voor 2020: een goed overzicht van de content die ik de komende tijd met jullie ga delen. Daarmee breng ik structuur aan in het publiceren van relevante content. Een content kalender vormt de basis voor de contentstroom op je social media kanalen, maar ad hoc kunnen er altijd berichten tussendoor worden geplaatst. Mocht je hulp nodig hebben bij de invulling van een content kalender? Vraag het aan mij en wellicht kan ik je helpen.

#content #contentkalender #socialmedia #SecretaresseHulp #secretaresse #kalender