Functie: Project Assistent

Vanaf juni 2021 ben ik binnen Sportaal als Project Assistent betrokken bij de nieuwbouw van het zwembad (locatie Aquadrome). De verwachting is dat het zwembad rond de zomer van 2024 gereed is. Het nieuwe zwembadcomplex komt parallel aan de bestaande buitenbaden te liggen naast het huidige Aquadrome en bestaat uit een 25 meter wedstrijdbad met 8 banen en een 25 meter instructiebad met 5 banen. De nieuwbouw vindt plaats volgens alle moderne duurzaamheidsvoorschriften, zoals het gebruik van warmtepompen en zonnepanelen voor de energievoorziening.

Functie: Project Assistent

In opdracht van Hendri Markvoort (eigenaar 01events) mag ik helpen bij verschillende projecten (o.a. Dauwpop en Wageningen45).

Functie: Secretariële ondersteuning

Het uitvoeren van diverse secretariële werkzaamheden, waaronder het schrijven van blogs en het opmaken van mailings

Functie: Project Assistent

Ondersteuning bieden aan de projectorganisatie, notuleren van diverse vergadering en deelnemen binnen de sponsorcommissie.
Met veel plezier heb ik aan dit project gewerkt.

Daarnaast werk ik voor:


Referenties:

Eric Oosthoek - All Fiction | Achter de woorden:
Lisette heeft ons historisch audiomateriaal snel en consciëntieus getranscribeerd. Topklasse!Monique Hofstra - Hogeschool Utrecht:
In februari 2016 zijn tien interviews letterlijk getranscribeerd door Lisette. Deze lastige klus is geheel foutloos en snel uitgevoerd, waardoor ik geen tijd te kort kwam om mijn masterthesis af te ronden. Super bedankt, je hebt me enorm geholpen!!

De heer P. Ruijssenaars - Hogeschool van Amsterdam:
Een zestal interviews heb ik laten transcriberen door Lisette voor mijn afstudeeronderzoek. Hierbij verliep de communicatie heel plezierig en reageerde ze snel op al mijn vragen. Ook de verwerkingstijd is mij goed bevallen. Al met al een fijne keuze geweest om met haar in zee te gaan!

Lisette dank en keep up the good work!